Stoppen met roken? Geen eigen risico meer

Ben je van plan om in 2020 stoppen te gaan roken? Goed nieuws! De zorgverzekeraars brengen volgend jaar geen ´eigen risico´ in rekening voor hulp bij ´stoppen met roken´. Met een basisverzekering kun je één behandeling per jaar krijgen voor hulp met stoppen met roken. Consulteer je een huisarts of coach voor hulp bij stoppen met roken, dan gaat er niets van jouw eigen risico af. Ook een groepscursus en ondersteunende medicatie voor stoppen met roken worden ook vergoed in basisverzekering. Heb je tabak aan stoppen met roken, want niet genoeg gemotiveerd of succes. Dan zijn er nog andere behandelingen mogelijk. Sommige verzekeraars dus niet alle, kunnen nog Allen Carr of een laserbehandeling vergoeden. Dus het loont om zorgverzekering voor 2020 te vergelijken en de voorwaarden lezen voor hulp bij ´stoppen met roken´.

Plaats een reactie