Fysiotherapie zorgverzekering in 2020 duurder

Maar weinig zorgverzekeraars hebben fysiotherapie in hun basispakket. Meestal moet je fysiotherapie als aanvulling bij je zorgpakket afnemen. Voor kinderen worden de eerste 9 behandelingen fysio vergoed. Heeft dit niet de gewenste resultaat: Dan worden nog eens 9 behandelingen vergoed. Heeft een kind chronische fysieke aandoening, bijvoorbeeld door een ongeluk whiplash verkregen. Dan worden alle behandeling vergoed in basisverzekering. Maar het kan per zorgverzekeraar verschillen. Dus het loont om te vergelijken. Het aantal verzekeraars dat onbeperkt aantal behandeling fysiotherapie vergoedt, wordt volgend jaar kleiner. En deze verzekeringen voor fysiotherapie zorg worden steeds duurder. Een zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapievergoeding is met ruim 70 tot 90 euro per maand duurder dan een gewone basisverzekering.

Plaats een reactie